Ledenmiddag 28 september 2021

17 aug 2021 Alkmaar-Heiloo

Het  bestuur heeft op 28 september een ledenmiddag gepland, meer dan anderhalf jaar na de vorige ledenmiddag. U bent dan vanaf 14.00 uur van harte welkom. U wordt ontvangen met koffie of thee en vanwege het weerzien met gebak. De bijeenkomst vindt niet plaats  in de vertrouwde Alkenhorst, maar in het daarnaast gelegen restaurant van de Hoeverstaete, Terborchhof 1. Dit vanwege het feit dat op het moment van afspreken nog Corona regels golden. Om 14.30 uur start een lezing door Anton Van Riel. Hij is de voorzitter van het Natuurinstituut, gevestigd in de Egmonderhout. Dit instituut onderhoud o.a. de daar gevestigde blindentuin. Anton is een groot kenner van de natuur in en om Alkmaar en bovendien een zeer goede verteller. De lezing zal (met pauze) tot ongeveer 16.00 uur duren, waarna een borrel geschonken wordt. Om 17.00 uur is er rijsttafel met nasi, bami, kipsaté, gehaktballetjes in ketjapsaus & foe yong hai, kroepoek & seroendeng. Om 18.30 uur nemen wij afscheid van elkaar.

U kunt zich voorstellen dat wij van u een bijdrage van €10 p.p. vragen, te voldoen op de middag zelf. Voorbehoud! De regering heeft een mogelijk afschaffing van de anderhalve meter afstandsregel aangekondigd. Mocht die niet doorgaan dan zijn wij gehouden aan een maximum van 30 personen. Als er meer aanmelding is, zullen wij gaan loten. De uitgelote leden krijgen in ieder geval voorrang bij de volgende ledenmiddag.  U kunt zich telefonisch opgeven bij Jan Smit, tel 06-27220320. Graag uiterlijk 11 september i.v.m. de voorbereidingen.

Het bestuur.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden