Ledenmiddag 19 november 2018 – Griekenland – Ans en Chris Breet

15 okt 2018 Ede

Het echtpaar Ans en Chris Breet maakt al meer dan 25 jaar reisreportages onder de naam Breet/Beeld Audiovisuele Producties. Op deze middag gaan we op reis met Ans en Chris naar Griekenland. We gaan eerst naar Athene en o.a. naar de Peloponnesos.

Er is nog veel bewaard gebleven uit de oude cultuur. Ook mooie kuststroken en prachtige landschappen komen in beeld. Heel bijzonder zijn de Meteorakloosters. Daarvoor alleen al moet je naar Griekenland. Na de pauze bezoeken we de eilanden Kreta en Santorini.

Kortom, het is een geweldig land en daardoor belooft het ook een interessante middag te worden.

Daarom wil ik u van harte uitnodigen. Het zou fijn zijn als u komt. Neem ook gerust iemand mee uit uw vriendenkring of buurt. We hopen weer velen te mogen ontmoeten.

Jacomien Wijnbergen

Plaats en tijd

De ledenmiddag begint om 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.45 uur. Plaats is Ons Huis, Hovystraat 2, Ede. Vanaf 14:00 uur staan koffie en thee klaar. Als u niet zelf kunt zorgen voor vervoer, neem dan contact op met dhr. H. Laanstra, tel. 0318 – 65 27 72.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden