Ledenmiddag 18 februari 2019 – In de herfst van je leven jong van hart worden – Leo Fijen

24 jan 2019 Ede

 In de herfst van je leven jong van hart worden. Dat is het thema van de lezing die tv-presentator en journalist Leo Fijen zal houden op 18 februari. Het is een thematiek die alle leden aangaat: hoe kun je juist als je ouder wordt en je steeds meer fysieke gebreken ervaart toch opnieuw de jeugdige onbevangenheid beleven? Leo Fijen vertelt zijn verhaal aan de hand van zijn eigen vader en moeder. Beiden worstelden met het ouder worden, zijn vader vond een weg om daarmee om te gaan, zijn moeder niet. Met concrete voorbeelden uit hun leven geeft Leo Fijen het spoor aan voor het ouder worden. Zelf is hij met 63 jaar ook niet meer de jongste. Daarom weet hij waar hij over praat. En hij is vastbesloten iedere aanwezige hoop en perspectief te geven: de herfst van je leven kan ook een betekenisvolle en inspirerende tijd zijn. Voor ieder lid en iedere belangstellende is deze lezing een aanrader.

We nodigen u van harte uit om er op 18 februari bij te zijn en kennis te maken met deze inspirerende spreker. Neem ook gerust iemand mee uit uw vriendenkring of buurt.

Plaats en tijd

De ledenmiddag begint om 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.45 uur. Plaats is Ons Huis, Hovystraat 2, Ede. Vanaf 14:00 uur staan koffie en thee klaar. Als u niet zelf kunt zorgen voor vervoer, neem dan contact op met dhr. H. Laanstra, tel. 0318 – 65 27 72.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden