Ledenbijeenkomst dinsdag 30 november uitgesteld

25 nov 2021 Leeuwarden

Uit: Geandewei 21 van 26 november 2021

Door de nieuwe coronamaatregelen én ons motto ‘Omzien naar Elkaar’ achten wij het niet verantwoorddat de ledenbijeenkomst op dinsdagmiddag, in het kerkelijk centrum Oase doorgaat op 30 november 2021.

Wat er dan niet door gaat is de lezing van lezing door Ehsan Momenzadah met als titel “Het verhaal van een vluchteling uit Afghanistan”. Zijn verhaal zou gaat over zijn moeizame vlucht uit Afghanistan en hoe hij in Nederland een sportschool heeft opgebouwd waar o.a. asielkinderen leren sterk en weerbaar te worden. Zo kunnen ze een positief leven opbouwen in hun nieuwe vaderland. Daarnaast ook de ontmoeting en de gebruikelijke onderdelen in het programma zoals opening, mededelingen, lief en leed en sluiting.

Helaas een moeilijke beslissing van het bestuur, hoe jammer dan ook de enige juiste beslissing, gezien de situatie waar we nog inzitten. De bijeenkomst met deze lezing is uitgesteld naar 2022.

Zegt het voort! Niet alle leden ontvangen deze informatie omdat zij niet bereikbaar zijn via de e-mail. Graag dit bericht mondeling aan elkaar door te geven.

Houd onze website en Facebook ook in de gaten voor de meest actuele informatie. Je hoeft geen lid te zijn om de berichten te kunnen lezen, hoe handig is dat 🙂

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden