Ledenbijeenkomst 15 januari 2018 – Pelgrimsreis op de fiets naar Santiago – Herman Gerritsen

8 jan 2018 Ede

In augustus en september 2017 maakten Coby en Herman Gerritsen op de fiets de pelgrimstocht van Ede naar Santiago de Compostella in Spanje. Een tocht van ruim 2.600 kilometer door Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Aan de hand van foto’s en video’s zal Herman ons vertellen over de reis door mooie landschappen langs prachtige kathedralen, het zoeken en vinden van onderdak, pech en over de ontmoetingen onderweg. En wat de van oorsprong katholieke pelgrimsreis met hen als protestanten deed.

We zien uit naar deze mooie, boeiende en interessante ledenmiddagen en graag nodigen wij u daarvoor uit. Kom naar deze middagen. Neem gerust iemand uit uw familie- of vriendenkring mee. We hopen weer velen van u te ontmoeten.

Plaats en tijd

De ledenmiddag begint om 14.30 uur en duren tot 16.30 uur. Plaats is Ons Huis’, Kerkelijk Centrum bij de Taborkerk, Hovystraat 2, Ede. Vanaf 14:00 uur staan koffie en thee klaar. Als u niet zelf kunt zorgen voor vervoer neem dan contact op met de heer H. Laanstra, tel. 0318 – 65 27 72.

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet