Laatbloeiers, het festival voor zestigplussers

2 okt 2023 Landelijk

Bij veel zestigplussers werd vroeger thuis vaak nauwelijks gepraat over gevoelens. Maar wie denkt dat nu ook niet meer te kunnen leren, heeft het mis. Dat zegt Alet Klarenbeek, programmamaker en initiatiefnemer van Laatbloeiers. Een theaterfestival dat plaatsvindt op 31 oktober in Tivoli Vredenburg in Utrecht. ‘Persoonlijke groei is echt mogelijk tot de laatste snik’, zegt ze. KBO-PCOB denkt er ook zo over en geeft leden daarom 20% korting op een toegangskaartje.

Laatbloeiers is een festival voor zestigplussers, waar het leven wordt gevierd. Met muziek, talkshows met onder anderen Hadassah de Boer, Anita Witzier en Bram Bakker, theater, workshops en familieopstellingen. Laatbloeiers verleidt en inspireert om meer te vertellen dan vaak gebeurde in dat ‘zwijgzame ouderlijk huis’, zoals Alet zegt. Dé vraag waar het allemaal om draait is: waar staat u nu in uw leven en wat geeft u door aan volgende generaties?

Persoonlijke ontmoetingen

Met festivals als dit, brengt Up! (de beweging achter Laatbloeiers) mensen op een persoonlijke manier met elkaar in gesprek. Meer over Laatbloeiers en de kortingsactie lees je in ons magazine.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden