Kom binnen in de Warme Huiskamer in Waddinxveen

15 feb 2023 Waddinxveen

Kom binnen in de Warme Huiskamer in het SK-Lab

Ondanks de prijsplafond en de energietoeslag laten sommige mensen thuis hun kachel uit; bang voor de hoge kosten. Om deze inwoners niet in de kou te laten staan opent de gemeente Waddinxveen woensdag 15 februari de zogenoemde “Warme Huiskamer” in het SK-lab in het voormalig bankgebouw op de hoek van de rotonde aan de Passage.

Voor iedereen die even wilt opwarmen met een gratis kop koffie en met gratis wifi waardoor er ook gestudeerd kan worden of gewerkt.
De Warme Huiskamer is van 15 februari tot en met 10 maart op elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Aanmelden is niet nodig en het kost niets. Er is plek voor ongeveer dertig bezoekers.

De gemeente wijst ook de aanwezigheid van vrijwillige energiecoaches in Waddinxveen, mocht iemand aan de slag willen met zijn eigen woning. Een energiecoach is een vrijwilliger uit de buurt die meedenkt over het energiezuiniger maken van een woning. Hij of zij scant een huis en geeft tips om energie te sparen. Het aanvragen van een gesprek verloopt via de gemeente.

Waar: Sk-lab, Passage 240 in Waddinxveen
Wanneer:  Elke woensdag, donderdag en  vrijdag van 10.00-16.00 uur

Bron: Hart van Holland

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden