Kerstviering 14 december 2021

23 nov 2021 Kerstviering 14 december 2021

Kerstviering op dinsdag 14 december 2021.

Dit jaar vieren we ons Kerstfeest evenals 2 jaar geleden weer in de Maranathakerk op de hoek van de Gelderseweg en de Stevinweg.(als de coronamaatregelen het toestaan). We beginnen om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur).

Dit jaar hebben wij Anja van den Ham uitgenodigd om het voor ons te verzorgen. Nu zult U zeggen; wie is dat?

Anja is 43 jaar, geboren in Uddel en woont nu met haar gezin Putten. Ze zingt al vanaf zeer jonge leeftijd in verschillende koren. Ze volgde de opleiding tot lerares en nam daarna bij verschillende muziekdocenten zangles. Ze beschouwd haar stem als een gave van God en zingt het liefst Nederlandstalig omdat dan de boodschap het best overkomt.

Sinds september 2017 is ze dirigente van het Andreas Mannen Ensemble uit Putten.

Hieronder een samenvatting van wat er gaat gebeuren. Samen willen we in deze donkere dagen voor Kerst stilstaan bij de komst van de Heere Jezus, het Licht van de wereld. Over dat Licht spraken de profeten al in het Oude testament. In het Kerstevangelie lezen we over het licht van de engelen en het licht van de ster die de wijzen uit het Oosten zagen. Johannes begint zijn evangelie ook met woorden over het Licht dat kwam in de duisternis en de Heere Jezus zelf zei: “Ik ben het Licht van de wereld”. We luisteren naar gedichten, liederen, solozang door Anja   Bijbellezingen en woorden die ons vertellen over dat Licht. Ook zingen we samen bekende kerstliederen en luisteren naar een mooi kerstverhaal.

Progamma:

  1. Welkom met koffie/thee met wat lekkers
  2. Eerste deel van het programma
  3.  
  4. Tweede deel met o.a. een kerstverhaal
  5. Sluiting
  6. Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje

Dit alles onder voorwaarden vanwege de corona.

Aan het eind is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

De act. cie

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden