Uitgesteld naar 2022 | KBO-PCOB Inspiratietour in Heerenveen (1)

27 okt 2021 Leeuwarden

WE MOGEN ELKAAR WEER ONTMOETEN: KBO-PCOB GAAT OP TOUR: tot 3 december afgezegd

UPDATE 12 NOVEMBER 2021

Door de nieuwe coronamaatregelen én ons motto ‘Omzien naar Elkaar’ achten wij het niet verantwoord tot de volgende maatregelen van het kabinet ( 3 december) de inspiratietour te laten plaatsvinden. Daarom worden alle bijeenkomsten tot die datum opgeschort naar 2022. Als mogelijk gaat de bijeenkomst in Heiloo op 9 december wel door. Via deze pagina en andere uitingen houden wij u op de hoogte

WE MOGEN ELKAAR WEER ONTMOETEN: KBO-PCOB GAAT OP TOUR: tot 3 december afgezegd

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

De KBO-PCOB Inspiratietour komt in Fryslân in het Posthuistheater, Heerenveen langs op 30 november. Alle informatie over de data en de diverse locaties kun je nog rustig even teruglezen op de website: www.kbo-pcob.nl/tour

KBO-PCOB Inspiratietour in het land! Op elf verschillende locaties door het hele land presenteren we de KBO-PCOB Inspiratietour met een inspirerend programma met verschillende (bekende) sprekers. Ontmoeten daar gaat het om en binnen de thema’s beweging, omzien naar elkaar, digitalisering en zingeving worden presentaties gegeven waarna u vol energie naar huis gaat.

De ontmoetingsdagen starten om 10:00 uur en duren tot ongeveer 13:00 uur. Het evenement is gratis en toegankelijk voor alle senioren, dus kom alleen, of samen met een vriend of familielid of met je afdeling. Waar en wanneer de tour bij u in de buurt is kunt u op de website zien. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Kijk waar we komen en meld u aan!


Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet