KBO en PCOB ledenbijeenkomst 27 september 2022| Op reis tegaan door Indonesië met prachtige beelden van De Gordel van Smaragd

26 sep 2022 Leeuwarden

De lezing over Een cruise over de Middellands Zee van Barcelona naar Venetië. Gaat niet door vanwege ziekte van de de inleider.

Gewijzigd programma:
Op reis tegaan door Indonesië met prachtige beelden van De Gordel van Smaragd

Op reis te gaan door Indonesië. Onze gids zal zijn dhr. J.W.E. Visser uit Sneek, voorzitter van de PCOVB-afdeling Sneek. Een boeiend verteller die u ongetwijfeld prachtige beelden zal laten zien van de gordel van smaragd.
De reis begint op Sumatra met haar rustieke Toba meer, vervolgens via Jakarta op Java naar Buitenzorg (Bogor) en Jogjakarta. Prachtige vulkanen, de Borobudur en mooie tempel¬complexen komen op het scherm. Dichte jungle, bijzondere bloemen en vele diersoorten kruisen ons pad. Het grotendeels Boeddhistische eiland Bali wordt als laatste aangedaan maar dat is zeker niet het minste eiland.
De presentatie wordt verzorgd met behulp van overvloei projectoren, wat rustig kijken is en er wordt gebruik gemaakt van een groot projectiescherm.

Aan het einde van de middag willen we even denken met elkaar over de toekomst van PCOB Leeuwarden.

 Neem familie, buurman/-vrouw mee. Wees welkom. De PCOB is het waard.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden