In de PCOB-nieuwsbrief van januari 2023

5 jan 2023 Leeuwarden

Van de voorzitter
Gerrit Krol
“Een gezond 2023…
We beginnen in het pas begonnen jaar met een nieuwsbrief zonder bulletin. Dat is even wennen, maar niet ongebruikelijk. Dit vanwege het feit dat het populaire PCOB bulletin slechts 10 keer per jaar verschijnt. Jammer maar het is niet anders.”
EN
“Onze eerstvolgende bijeenkomst is op 24 januari, dan zullen we o.a. afscheid nemen van onze eminente secretaris Douwe Wagenaar en ontvangen we tevens de directeur van de PCOB landelijk, Mevrouw. Rep. Wat kan de PCOB voor ons (nog meer ) betekenen? Waarom botert het landelijk niet tussen KBO en PCOB? Hoe kunnen we jongere ouderen aan ons binden? Waarom weinig regionaal nieuws in ons Bulletin? Zo maar een paar vragen. Ik ben nieuwsgierig naar haar antwoorden? U ook? Komt allemaal! Uw aanwezigheid is van groot belang.”

EN VERDER

– Activiteitencommissie
          Vooraanmelding Middagreis naar Blauwe Stad op 16 mei
– Lief en Leed
– Belastingservice
– Seniorenorganisatie: Wat heb je er aan
– PCOB-themabijeenkomst, Kurioskerk, 14:30 uur, 24 januari 2023

Zie nieuwsbrief van januari 2023

Reageren? Graag
Heb je tips of tops voor de PCOB Leeuwarden geeft het door. Dat kan via de voorzitter Gerrit Krol of via pcobleeuwarden@gmail.com

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden