In de PCOB-nieuwsbrief van december/januari 2021/2022

2 dec 2021 Leeuwarden

Voorwoord

 “Middenin de voorbereiding van komende ledenbijeenkomsten en de adventsviering werden we min of meer overvallen met nieuwe maatregelen vanwege corona. Een grote teleurstelling, maar de toegenomen besmettingen, de overvolle ziekenhuizen met alle gevolgen voor de reguliere zorg en het gevaar voor met name oudere, betekende voor het Bestuur dat ook de KBO-PCOB bijeenkomst in Leeuwarden maatregelen niet uit konden blijven.”, aldus Gerrit Krol, voorzitter.
Voor de volledige tekst zie de nieuwsbrief van december/januari 2021/2022

EN VERDER

  • Het bestuur wenst u gezegende Kerstdagen en een gezellige jaarwisseling
  • Liturgie voor de Kerst
  • Een plaatje en een pakketje
  • Corona
  • Puzzel

Oplossingen puzzels insturen.

In de wintermaand december beb je vast en zeker tijd om even te puzzelen. Oplossingen insturen voor 28 december 2021 bij Douwe Wagenaar, Mozartstraat 107. Gewoon even doen hoor.

Nieuwsbrief 

Zie de nieuwsbrief van december/januari 2021/2022  

Reageren? Graag
Heb je tips of tops voor de PCOB Leeuwarden geeft het door. Dat kan via de voorzitter Gerrit Krol, de secretaris Douwe Wagenaar denewagenaar@lijbrandt.nl of via pcobleeuwarden@gmail.com  

December is normaal gesproken een feestelijke periode, met tijd en aandacht voor je naasten. Laten we dat idee vooral ook blijven vasthouden, ook wanneer we beter niet bij elkaar op bezoek kunnen komen. Dus ons advies blijft: Stuur een kaartje, doe dat belletje, want eenzaamheid ligt op de loer. Houd de Kerstgedachte vast, laat merken dat je aan elkaar denkt, blijf omzien naar elkaar. Ook in het nieuwe jaar.”.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden