In de nieuwsbrief van januari

29 dec 2023 Leeuwarden

VAN DE VOORZITTER Gerrit Krol
Na het kerstbrood, het kerstdiner, de oliebollen en de champagne is het nieuwe jaar aangebroken. Daarmee is alles wat we achter ons hebben gelaten “oud nieuws” en een vaststaand feit. Wat van belang is, is de vraag wat staat ons in het nieuwe jaar te wachten. Opnieuw een warm en vochtig jaar? Een einde aan de verschrikkelijke conflicten/oorlogen in de wereld? Een nieuwe regering in ons land op basis van een democratisch proces? Wie het weet mag het zeggen.

Voor onszelf, voor onze PCOB afdeling, een frisse start na een fusie met de (landelijke) ANBO. Hopelijk geldt die frisse start ook voor onszelf, samen met onze families en vrienden. Ik hoop op een voorspoedig 2024 met veel gezondheid! Ik zie uit naar de maandelijkse bijeenkomsten in het komende jaar met een grote opkomst van al onze leden. Een ledenaantal wat dalende is en weinig nieuwe aanwas laat zien. Zorgelijk.

Tot 23 januari, opnieuw zoals gewoonlijk, in de Kurioskerk. Gezegend Nieuwjaar!

EN VERDER

Van de activiteitencommissie:
Friesmuseum:
De levens van Mata Hari;
Christoffel & Kate Bisschop;
Seeds of memory;
Fryslân van boven.

Dinsdagmidddag 13 februari 14:00 uur

  1. Programma 1e gedeelte 2024
  2. Impressieledenvergadering van 28 november 2023
  3. Belastingservice PCOB Fryslân
  4. Slieker film: See how they run

Zie nieuwsbrief van januari 2024

Reageren? Graag

Heb je tips of tops voor de PCOB Leeuwarden geeft het door. Dat kan via de secretaris Karin Brouwer of via pcobleeuwarden@gmail.com

Het landelijke verenigingsbureau van PCOB verhuist vanaf januari 2024 naar Woerden. Het nieuwe adres per januari 2024 is:
Vijzelmolenlaan 20-22
3447 GX te Woerden
t 030 3400 680
info@pcob.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden