Het seizoen 2021-2022 is afgesloten.

16 apr 2022 PCOB Stiens e.o.

Het seizoen 2021-2022 is afgesloten met een voortreffelijke lezing door Wieb Koehoorn uit Feinsum. Onderwerp: pelgrimage

Samen met zijn echtgenote Durkje hebben zij al zeer veel kilometers lopend afgelegd allemaal met als doel aankomen in Santiago de Compostella. Santiago = Sint Jacob en de reis start dan ook in Sint Jacobiparochie. Linksom, via Stiens of rechtsom via Franeker trekken deze pelgrims naar het Spaanse Santiago. Boeiende verhalen met prachtige plaatjes. Opvallend ook dat mens ’s morgens geen idee heeft waar men ’s avonds zal slapen. Maar ook dat is altijd nog gelukt. Vertrouwen, heet dat! De aanwezigen hebben genoten. Ook goed te melden dat er een grote opkomst was, net als bij de vorige bijeenkomsten, over brandpreventie door de heer Tjeerd de Vries en over de natuur in relatie tot de jaargetijden door de heer Jacob Bijlsma.

Dit seizoen zit er weer op! Het bestuur heeft de schone taak weer een programma in elkaar te zetten voor het seizoen 2022-2023. We hopen dat dit seizoen een meer regelmatig karakter mag krijgen en er zich geen pandemie of erger zal voordoen.

Namens dit bestuur wordt u een mooie zomer toegewenst en graag tot ziens in de vergadering op 13 september 2022.

En: vaya con Dios!

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden