Het programma tot eind 2022

25 aug 2022 Purmerend

  • Donderdag 22 september 2022. Lezing door Het Rode Kruis: Goed voorbereid op noodsituaties.                           
  • Woensdag 19 oktober 2022: Lezing over Mission Aviation Fellowship (MAF), door Hans Meijerink. Mission Aviation Fellowship is een christelijke zendingsorganisatie die met vliegtuigen mensen kan bereiken in moeilijk toegankelijke gebieden voor hulp en het Evangelie. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in onder andere Oceanië en Afrika. MAF is opgericht in 1945.
  • Maandag 21 november 2022: Lezing door dhr. Rob Veenman, bestuurder bij het Hoogheemraadschap HHNK, met de titel ‘Water en klimaat in de buurt, wat kunnen we er samen aan doen?‘ Het klimaat verandert, het regent meer en intensiever en de zomers worden steeds heter. Maar ook de zeespiegel stijgt en de bodem daalt. In deze lezing worden de moeilijkheden en de mogelijkheden om de problemen aan te pakken toegelicht. 
  • Woensdag 21 december 2022: Adventsmiddag met medewerking van ds. Aty van Noort.
  • Donderdag 19 januari 2023: Lezing over Palliatieve zorg, door Zorg Optimalisatie Noord-Holland. Datum onder voorbehoud.

Alle bijeenkomsten worden gehouden in de Taborkerk vanaf 14.00 uur.

Het bestuur

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden