Go Waalwijk Festival Sport- en uitmarkt 18 september 2022

17 jul 2022 Waalwijk

Op zondag 18 september organiseert GO Waalwijk voor de 2e keer het GO Waalwijk Festival: een feestelijke Sport- en Uitmarkt waar alle inwoners van Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle kennis kunnen maken met sport en cultuur. Tientallen verenigingen, clubs en organisaties als Theater De Leest en Kunstencentrum Waalwijk zijn in het centrum van Waalwijk aanwezig.

Van 11.00 tot 17.00 uur is er een gevarieerd aanbod van sport, beweging, muziekoptredens, theater, dans, exposities, et cetera. Zo is er live muziek in de kiosk in de stadstuin en op het buitenpodium van Winterdijk30b, een concert in de Sint Jan, een expositie in het Huis van Waalwijk, schaken, tafeltennis, volleybal en nog veel meer. Speciale aandacht is er voor senioren en ook voor mensen met een beperking. Denk hierbij aan onder meer een fietsplein met diverse aangepaste fietsen (zoals een duofiets) en een rolstoelvaardigheidsparcours.

Het programma wordt t.z.t. bekendgemaakt via onder meer Weekblad Waalwijk. De toegang tot het festival is gratis.

Bekijk voor een impressie de film die we tijdens de 1e editie (25 augustus 2019) maakten: https://www.youtube.com/watch?v=9bQMP6qbcgA (2 minuten). In 2020 en 2021 kon het festival niet in deze vorm doorgaan. Als alternatief werd toen de Open GO-dag georganiseerd. GO Waalwijk is blij dat er nu weer een festival kan plaatsvinden, zodat ieder op één locatie kan proeven van een veelheid aan sport, beweging en cultuur. Bent u er ook bij?

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet