Gemeenteraadsverkiezingen: Wat vindt u belangrijk?

14 apr 2021 Landelijk

In 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt ver, maar de programmacommissies van de politieke partijen gaan binnenkort aan de slag. Met deze lokale verkiezingsprogramma’s bepalen politieke partijen hun inzet voor de komende periode in de gemeenteraad.
Wat is er voor u van belang als het gaat om de gemeenteraadsverkiezingen? Graag gaan we met u online in gesprek op 29 april 10.00 uur! Wat moet er op de agenda in uw gemeente? Op basis van uw input maken we, zoals elke keer rond de gemeenteraadsverkiezingen, een pakket aan middelen waarmee u aan de slag kan. Wilt u ook meedoen en met ons nadenken wat er bij gemeenten anders moet? Meld u dan aan! Directeur Marcel Sturkenboom, Hagar Roijackers en Marielle van Oort van de afdeling belangenbehartiging gaan graag met u in gesprek.

Meld u aan om deel te nemen

Tevens bieden we op 27 mei om 10.00 uur een bijeenkomst aan voor alle lokale belangenbehartigers die meer willen weten over hoe je invloed kan uitoefenen op de lokale partijprogramma’s. We schetsen het proces en wat de momenten en mogelijkheden van invloed zijn. Marielle van Oort, hoofd belangenbehartiging, neemt u mee en beantwoordt zoveel mogelijk vragen! Hoe u zich hiervoor kan aanmelden leest u in de volgende Verenigingsnieuws.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden