Fietsen met de PCOB

14 okt 2022 Hardinxveld-Giessendam

Dinsdagmorgen 6 september mochten we met mooi weer onze maandelijkse fietstocht houden. Ook deze keer was er heel veel belangstelling en zijn we in 2 groepen de polder in gefietst. Helaas was het alweer de laatste fietstocht voor 2022 en kijken we dankbaar terug omdat er ook deze tocht geen ongelukken zijn gebeurd. Het blijft altijd spannend als je met een grote groep van 26 personen er op uit trekt. Juist door de onderlinge verbondenheid en de gesprekken kan dit er gemakkelijk toe leiden dat de oplettendheid verslapt. Daarom mogen we voor 2022 met dankbaarheid terug kijken op een mooi fietsseizoen met afwisselende tochten en steeds een andere koffiestop en geweldig mooi weer.

Toch blijft het altijd spannend, want lukt het om zoveel fietsers van het nodige te voorzien , hoe is het weer, koud / regen of veel wind en welke locatie is er om 10.00 uur open?

Maar ook dit fiets-seizoen is het steeds weer gelukt. De laatste tocht hebben we genoten van koffie en lekkers in de mooie theetuin “De WINDE“ in het schitterende Achterland onder de rook van Groot Ammers of mogelijk behoort Achterland bij de gemeente Ottoland of Goudriaan? Voor velen was een bezoek aan de theetuin “De Winde“ een eerste keer en dat geeft ook weer een voldaan gevoel.

Omdat we besloten hadden de dagtocht van augustus te laten vervallen, gaan we als fiets- commissie ons bezinnen hoe we dit een volgend jaar vorm gaan geven. Maar daar kunnen we nog lang over nadenken…..

Suggesties zijn welkom bij Kees of Teus. Vanaf deze plaats allen hartelijk dank voor de fijne gesprekken en plezierige ontmoetingen.

Kees de Bruin en Teus Bakker

Een woord van dank van alle fietsers voor Teus en Kees voor het organiseren van de fietstochten. Een pluim voor jullie!

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden