Doet u mee met de Nationale Thuisbingo?

7 apr 2020 Landelijk

Op maandag 6 april zijn we – samen met FocusCura en Wehkamp – de grootste online bingo ooit gestart. Deelnemers zijn senioren thuis en in zorginstellingen die allemaal tegelijkertijd de Nationale ThuisBingo gaan spelen. Vanaf 6 april gaan er steeds meer senioren meedoen, zodat er op 28 april 100.000 deelnemers zijn, het grootste aantal ooit.

Om zo veel mogelijk senioren te bereiken, is de Nationale Thuisbingo geheel gratis. U hoeft zich alleen aan te melden op www.denationalethuisbingo.nl. Zit u ook klaar vanaf 6 april 2020? We gaan elke werkdag om 13.00 uur van start! (Op Goede Vrijdag en Paasmaandag is er geen bingo).

De Nationale Thuisbingo is een moment om bingo te spelen, maar vooral een moment voor persoonlijk contact. Een team van onze vrijwilligers belt alle bingowinnaars op. Daarnaast wordt er geprobeerd om met zoveel mogelijk spelers in contact te komen. Zo willen we senioren op een leuke manier in contact brengen met elkaar. In deze bijzondere tijd met minder contact vanwege het coronavirus is een gesprek voor velen een groot cadeau.

Dit bericht verscheen eerder op KBO-PCOB

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden