Doe mee met het Nationaal Seniorenpanel

24 jul 2021 Leeuwarden


Jouw mening telt. Of het nu gaat om de zorg, koopkracht, veiligheid, digitalisering of zingeving. Regelmatig bevragen we als KBO-PCOB ons seniorenpanel. De uitkomsten helpen ons in de belangenbehartiging en dienstverlening en versterken onze zichtbaarheid. Doe daarom mee!

De onderzoeken van KBO-PCOB halen regelmatig de media. Senioren blijken namelijk soms net wat anders te ervaren dan politici en beleidsmakers vaak denken. Met een achterban van 250.000 leden en een online panel van 2.000 respondenten is KBO-PCOB dé stem van senioren.

Vijf keer per jaar doen we een groot onderzoek rond één van de speerpunten van KBO-PCOB. Daarnaast houden we regelmatig een korte flitspeiling. Op deze pagina kunt je de onderzoeken van het afgelopen jaar vinden. De uitkomsten plaatsen we in het ledenmagazine en brengen we onder de aandacht van de media en de Tweede Kamer.

Aanmelden
Vindt je het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld je dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een bericht per e-mail als er een nieuw onderzoek voor je klaarstaat. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.

Schrijf je in op de website van nationaalseniorenpanel. 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden