De KBO-PCOB start een ledenwerfactie

16 mrt 2023 Waddinxveen

De KBO-PCOB start een ledenwerfactie. Nieuwe leden die tussen 28 maart en 1 mei 2023 zich aanmelden als lid van de KBO-PCOB krijgen een fraaie wandel-rugzak cadeau.

De leden profiteren bovendien van de vele voordelen van het lidmaatschap.

Het Magazine van KBO-PCOB verschijnt 10x per jaar en is voor leden gratis. Het magazine  biedt mooie interviews, aangrijpende verhalen, inhoudelijke artikelen en handige informatie. Tevens worden er voor de leden contactmiddagen georganiseerd, met diverse sprekers en presentaties.

Als lid/abonnee profiteert u van interessante aanbiedingen en unieke voordelen die het leven makkelijker en leuker maken. Van goedkope energie en hoor batterijen tot voordelig bellen.
Met hulp van duizenden vrijwilligers zet seniorenorganisatie KBO-PCOB zich elke dag in voor senioren in Nederland. Speciaal voor leden zijn er verschillende diensten voor én door senioren. Ons aanbod van diensten voor leden, en vaak ook door leden, vindt u op de website van de KBO-PCOB;  https://www.kbo-pcob.nl/

In het voor- en najaar organiseert de PCOB-afdeling Waddinxveen een dagtocht met aansluitend een diner.
Deze dagtochten zijn niet inbegrepen in het lidmaatschap.  

De contributie bedraagt voor een individueel lid  €39.00 voor een echtpaar € 68.00

Aanmelden als nieuw lid; graag een e-mail sturen naar de voorzitter van de PCOB-afdeling Waddinxveen, Dhr. Henk van ’t Spijker hvts.pcob2@gmail.com

De KBO-PCOB maakt zich sterk voor een krachtige positie van senioren in de samenleving.

                                                                                                 Profiteer van het lidmaatschap

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden