De app vervangt de e.dentifier in de toekomst

10 apr 2023 Waddinxveen

De app vervangt de e.dentifier in de toekomst       

Dat is het bericht dat de ABN AMRO bank verstuurden naar zijn klanten. Wanneer weten ze nog niet precies, maar zeker is dat de app de e.dentifier zal vervangen.

Hoe werkt het?

De bank verplicht u dus de bank app op uw telefoon te installeren.

Op het inlogscherm van Internet Bankieren van bijv. de ABN AMRO bank staat een QR code die u kunt scannen. Open de scanner in de app die u op uw telefoon heeft staan. Richt uw toestel op de QR-code en volgt de instructie. Log in met uw persoonlijke identificatiecode, vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Daarna legt u uw mobiel of tablet weer weg en gaat u verder op uw pc of Laptop.

Wat is een QR code?
Dat is een code met vierkante patronen, die u scant met uw telefoon of tablet. Elke keer als u gaat inloggen in Internet Bankieren, krijgt u een nieuwe QR-code. Deze is uniek voor u en voor dat moment. Ieder code verloop na korte tijd: dit is belangrijk om fraude tegen te gaan.

Mocht u hulp nodig hebben om de bank app op uw telefoon te instaleren? Schroom niet om hulp te vragen.

Individuele ondersteuning KBO-PCOB
Servicetelefoon:
Leden kunnen met vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en gezondheid contact opnemen met de Servicetelefoon van KBO-PCOB. Opgeleide vrijwilligers staan hen dan te woord en/of verwijzen verder indien nodig. Maandag tot en met donderdag van 10.00 u tot 13.00 u. Telefoonnummer: 030-3400655

Of loop eens binnen bij het Digitaal Spreekuur Waddinxveen

Bij het digitale spreekuur kun je zonder afspraak naar binnen lopen met vragen over je iPad, Android tablet, smartphone of computer.
Het accent van het digitaal inloopcafé ligt op de uitwisseling van ervaringen met deze apparaten. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, registratie van de tablet en het koppelen van e-mailadressen aan de tablet.
De toegang is vrij en er zijn deskundige begeleiders aanwezig.

Wanneer: iedere eerste dinsdagmiddag van de maand
Tijd: van 14.00 – 15.00 uur
Waar: De Bibliotheek De Groene Venen, Gouweplein 1, Waddinxveen

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis

Let op:
Neem als het kan je tablet, iPad, of laptop mee, zodat we je op jouw eigen apparaat op weg kunnen helpen!

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden