DAGTOCHT 1 september 2022

26 aug 2022 Epe

“Advocaat, grootmoeders pannetjes en het Reichswald”

Na een periode waarin het niet kon, is het dan weer mogelijk. Donderdag 1 september is er een dagtocht georganiseerd. Een dagje uit met elkaar om te genieten van elkaars gezelschap, plezier te hebben, te genieten van heerlijke koffie met appeltaart, van een heerlijk diner, van een prachtige omgeving. En we steken er ook nog wat van op!

We gaan eerst naar Haps voor de koffie met lekkers. Daar horen we allerlei kip- en eiweetjes èn kunnen we diverse soorten advocaat proeven. Daarna rijden we naar Millingen aan de Rijn in de prachtige Ooijpolder, waar we een heerlijk diner krijgen. Vervolgens maken we een rondrit met gids door de prachtige omgeving. Tot slot nog een uurtje ter vrije besteding in Kleef, waarna we huiswaarts keren.

De kosten bedragen  € 55,00 per persoon. De aanmelding is pas definitief na betaling van deze kosten.

Vertrek om 08.30 uur vanaf het parkeerterrein bij de Gamma. Omdat we een klein stukje door Duitsland rijden is officieel een paspoort of ID-bewijs nodig. U wordt verzocht om dit bij u te hebben.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden