Blijf op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging

16 dec 2020 Leeuwarden

KBO-PCOB verstuurt twee soorten digitale nieuwsbrieven:

KBO-PCOB.nu
Deze nieuwsbrief is zowel bestemd voor leden als voor niet-leden. Hiermee houden we u op de hoogte van de belangenbehartiging voor senioren en verwijzingen naar leuke of interessante artikelen op onze website, bijvoorbeeld uit ons online magazine.
KBO-PCOB.nu verschijnt in de regel tweewekelijks.

KBO-PCOB Verenigingsnieuws
De digitale nieuwsbrief waarmee leden van KBO en PCOB op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de vereniging. Ook informeren we kaderleden en andere vrijwilligers binnen de afdelingen, zodat zij hun achterban kunnen voorzien van actuele en relevante berichten. KBO-PCOB Verenigingsnieuws verschijnt tien maal per kalenderjaar.

Aan- en afmelden
Het streven van de KBO-PCOB is om iedereen die een e-mailadres dat bekend is bij de PCOB de nieuwsbrief van KBO-PCOB Verenigingsnieuws te sturen. Dit gebeurt nog niet optimaal. Dat is een technisch kwestie. Ontvangt je nog geen digitale nieuwsbrief KBO-PCOB Verenigingsnieuws dan kun je je hierop abonneren via kbo-pcob.nl/nieuwsbrieven Afmelden van de nieuwsbrief kan altijd.

PCOB-afdeling Leeuwarden Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van de PCOB-afdeling Leeuwarden wordt bezorgd door onze bezorgers gelijktijdig met het Magazine KBO-PCOB. De nieuwsbrieven zijn is ook te vinden via pcob.nl/afdelingen/leeuwarden  

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden