Blaasconcert 11 oktober in Den Bolder

18 sep 2022 Waalwijk

Sinds vele jaren worden door de werkgroep Blaasconcerten Den Bolder jaarlijks concerten georganiseerd in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder te Waspik. Concerten waarvoor steeds twee, veelal seniorenorkesten worden uitgenodigd om een optreden te verzorgen. Deze concerten worden door het publiek zeer gewaardeerd. De orkesten komen ook graag om hun muzikale kwaliteiten te laten horen door middel van programma’s van bekende maar soms ook minder bekende melodieën in allerlei muzikale genres. Het concert vangt aan om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur, en eindigt rond 16.00 uur. De entree is geheel gratis.

Het Herfstconcert wordt gehouden op dinsdag 11 oktober 2022 in Den Bolder en de orkesten die zullen optreden zijn Duinstedenkapel Waalwijk onder leiding van Henk van Hulten en Seniorenorkest S.O.N,G.B Nieuw-Ginneken onder leiding van Ad de Klijn. Beide orkesten hebben al meerdere keren een optreden in Den Bolder verzorgd en ook bij dit concert zullen zij een zeer afwisselend programma ten gehore brengen dat zeer zeker door ieder gewaardeerd zal worden.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden