Bingo!

10 jun 2021 Landelijk

Met de Nationale Thuisbingo speelt u eenvoudig en gratis bingo. Niet in een zaal of openbare ruimte, maar online. Gemakkelijk vanuit de woonkamer, al of niet met de laptop op schoot. 

Elke woensdag van 15.00 – 16.00 uur. Deelnemers die dat willen, kunnen nu tijdens de bingo een ‘bel me-knop’ op het scherm aanklikken. Op een later moment worden zij dan teruggebeld door een vrijwilliger van KBO-PCOBvoor een praatje. De bingo zorgt niet alleen voor gezelligheid en afleiding maar maakt hiermee ook persoonlijk contact mogelijk. 

Meedoen met uw afdeling?
U kunt als afdeling een bingo-middag adopteren. Dat houdt in, dat die bingo in het teken van uw afdeling en/of gemeente komt te staan. Een mooie kans om uw afdeling in het zonnetje te zetten én de contacten te hernieuwen.  Lees hier meer over het adopteren van een bingomiddag. Wilt u eens meespelen?: www.denationalethuisbingo.nl 

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet