Alweer een prachtig nieuw nummer van ons ledenmagazine! September 2021

23 aug 2021 Leeuwarden

In dit nummer
– onderzoek: slachtoffers doen hun verhaal
– onze academie is open!
– gaat u mee? Spektakel en romantiek aan de Rijn

Alles over KBO-PCOB Nieuwe Stijl

Maarten Spanjer (68): “Voelbalherinneringen uit jongensland”.
 

Marcel Sturkenboom, in zijn voorwoord: “Alle remmen los! Het leek alsof alles even stil stond, toen ik in oktober vorig jaar  bi KBO-PCO kwam. U heeft dat misscheien zelf ook zo ervaren. De meeste activiteiten in onze afdelingen stonde stil door corona. Ook binnen het landelijk bestuur stond de rem erop. De zoektocht naar hoe we verder gaan a;s KBO en PCOB was even vastgelopen. Maar gelukkig kwam er als snel energie vrij, die weer ander nieuwe ideeën losmaakte en zo is er ongelooglijk veel gebeurd.”
Lees verder blz 5 Magazine van KBO-PCOB

Het magazine van de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Veelzijdig en informatief! Met tien keer per jaar boeiende en onafhankelijke artikelen over zaken doe voor 50-plussers interessant zijn, zoals diepgaande interviews, stevige dossiers, inspirerende verslagen over reizen, wandelen en fietsen, aangrijpende verhalen, handige informatie en mooie winacties.

Een jaar lang (10 nummers) magazine van KBO-PCOB. Neem een abonnement op het grootste seniorenmagazine van Nederland. 10 voor maar € 25 i.p.v. € 35
Aanbieding geldt slechts tot 28 september 2021.

Leden van de PCBO krijgen dit blad gratis, 10x per jaar. Het lidmaatschap van de PCOB-afdeling Leeuwarden bedraagt € 30,– per kalenderjaar. 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden