Alweer een prachtig nieuw nummer van ons ledenmagazine! Juni 2021

25 mei 2021 Leeuwarden

In dit nummer
– Geld-onderzoek: het meeste geven we weg
– nieuwe woonvormen: is het hofje iets voor u?
– Onze tegeltjes brengen wijsheid in de Tweede Kamer

Praten over seks…

 

 

 

 

 

 

 

Erik van Muiswinkel (59): “Ik blijf altijd het jongetje van elf”.

 

Marcel Sturkenboom, in zijn voorwoord Tijd om weer naar buiten te gaan.
“Alles wijste erop dat er eindelijk nieuwe tijden aanbreken. Na deze lange, lange periode van stilte, isolatie, gebrek aan contact en verlies van mensen om ons heen, lijkt nu toch eindelijk de ozon door de wolken te breken. De eerst versoepelingen zijn een feit en veel senioren zijn inmiddels gevaccineerd. Dat voelt een stuk prettiger nietwaar?”.
Blz 5 Magazine van KBO-PCOB

Lees ons nieuwe nummer. Veelzijdig en informatief!

Het magazine van de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Met tien keer per jaar boeiende en onafhankelijke artikelen over zaken doe voor 50-plussers interessant zijn, zoals diepgaande interviews, stevige dossiers, inspirerende verslagen over reizen, wandelen en fietsen, aangrijpende verhalen, handige informatie en mooie winacties.

Een jaar lang (10 nummers) magazine van KBO-PCOB. Neem een abonne- ment op het grootste seniorenmagazine van Nederland. 10 voor maar € 25!
Aanbieding geldt slechts tot 29 juni 2021.

Leden van de PCBO krijgen dit blad gratis, 10x per jaar. Het lidmaatschap van de PCOB-afdeling Leeuwarden bedraagt € 30,–.

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden