Alweer een prachtig nieuw nummer van ons ledenmagazine! April 2021

23 mrt 2021 Leeuwarden

In dit nummer
– De paastour langs belangrijke plaatsen uit het Paasverhaal
– Zorgonderzoek: corona hakt erin
– Digitale criminelen ‘Ze zijn zó gehaaid!
 
Doe mee met het lezersonderzoek.

In dit nummer
– De paastour langs belangrijke plaatsen uit het Paasverhaal
– Zorgonderzoek: corona hakt erin
– Digitale criminelen ‘Ze zijn zó gehaaid!

 Doe mee met het lezersonderzoek

 

 

Almatine Leene: “Er komt altijd een nieuw begin”.

 

Marcel Sturkenboom, in zijn voorwoord Hoop op een nieuw leven.
“Pasen staat voor licht na donkere tijden en hoop op een nieuw leven. Die paasgedachte  is dit jaar toepasselijker dan ooit. Want veel ouderen zitten er echt goed doorheen, zo blijkt uit het onderzoek van KBO-PCOB.”.
Blz 5 Magazine van KBO-PCOB

Lees ons nieuwe nummer. Veelzijdig en informatief!

Het magazine van de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Met tien keer per jaar boeiende en onafhankelijke artikelen over zaken doe voor 50-plussers interessant zijn, zoals diepgaande interviews, stevige dossiers, inspirerende verslagen over reizen, wandelen en fietsen, aangrijpende verhalen, handige informatie en mooie winacties.

Gratis voor leden en abonnees: het Magazine per app
Leden van KBO-PCOB lezen het Magazine niet alleen gratis op papier, zij kunnen ook gebruikmaken van de speciale app. Daarmee is het Magazine van KBO-PCOB op de tablet of mobiele telefoon te lezen. De app is beschikbaar in de AppStore (voor iPad en iPhone) en in de Google PlayStore (voor Android). Het februarinummer 2021 is tijdelijk niet verkrijgbaar op de app. Vanaf het maartnummer kunnen leden en abonnees het Magazine weer op de app lezen met de speciale inlogcode die zij dan krijgen.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden