Actief meedoen?

24 apr 2022 Waalwijk

Speelt u graag een spelletje? Wij bieden u manieren aan, om actief te zijn en te blijven. Voor u alleen, of samen met anderen. Sociale contacten hebben, is niet altijd vanzelfsprekend. Maar u kunt zelf ook veel doen om sociaal actief te blijven. Voor u een aantal mogelijkheden. Doe u mee?

Jeu de Boules

Waar: Prof. Krabbestraat (pleintje aan de Schaepmanlaan).

Wanneer: Woensdagmiddag 18 mei.

Hoe laat: 14.00 uur.

Dhr. Jur Andringa gaat ons wegwijs maken in de spelregels van de jeu de boules. Zin om mee te doen of om zo maar te komen kijken onder het genot van…… Welkom, uiteraard bij goed weer. Daarom is het verstandig dat u zich van tevoren opgeeft bij Ruud Heinen, telefoon 06-28642960.

Klaverjassen

Vindt u het leuk om te klaverjassen op een ochtend of middag? U kunt zich opgeven bij Henk en Roos Weber, tel. 0416-338397 Zij spreken dan een datum met u af.

Wandelen of fietsen

Waar: bij Restaurant De Galgenwiel, Burg. Smeelelaan 124.

Wanneer: In de even weken wandelen en in de oneven weken fietsen. Vanaf nu, elke zaterdagmorgen.

Hoe laat: vanaf 10.00 uur,

U wandelt of fietst ongeveer een uurtje. Tussendoor of na afloop eventueel een kopje koffie of thee. Wel voor eigen rekening. U hoeft zich niet op te geven of in te schrijven, wandel of fiets gewoon spontaan mee. Iedereen is welkom! Misschien hebt u nog ideeën voor meer leuke activiteiten buiten de ledenmiddagen om zoals een leesclub, schilderen of sjoelen.

Laat het ons weten.

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet