Actie: leden werven leden

18 mrt 2024 Ede Lunteren

Als we de PCOB Ede/Lunteren vitaal en toekomstbestendig willen houden, zijn nieuwe leden niet alleen welkom, maar ook nodig. De beste manier om leden te werven is een aanbeveling van een bestaand lid. Daarom houden wij een actie: ‘Leden werven leden’. We vragen ieder lid om een bekende te laten kennismaken met de PCOB Ede/Lunteren.

Ook landelijk worden leden geworven maar in Ede/Lunteren kunnen we een bijzonder aanbod doen.

Voor het nieuwe lid kunt u een lidmaatschap van de plaatselijke afdeling Ede/Lunteren aanbieden voor het jaar 2024 (voor een individueel lid €20,00, voor een samenlevingsverband €30,00). Deze bedragen zijn voor dit jaar met korting. Het nieuwe lid krijgt ook nog een presentje.

Voor uw inspanning krijgt u een bon van € 12,50 voor een bos bloemen te besteden bij Tuincentrum van de Lagemaat in Ede.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier (zie aan het eind van deze nieuwsbrief), in te vullen en als aanmelder op te sturen naar Jan Geels, e-mail: jgeels@telfort.nl, of naar: Amsterdamseweg 73, 6712 GH Ede.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden