Trijnie Bakker

5 jan 2021 Landelijk

Voor Trijnie Bakker is het belangrijk dat lokale, provinciale en landelijke bestuurders voldoende aandacht hebben voor zaken die senioren aangaan. Als lid van de Ledenraad zet ze zich graag in om die aandacht ook daadwerkelijk te krijgen. Ze is van mening dat een vereniging als PCOB – als belangenbehartiger voor de oudere van deze tijd – in de huidige maatschappij van groot belang is. Vanaf 1996 was ze tien jaar lang hoofd personeelszaken op een MBO/ROC school.  Sinds 2008 is ze actief als lid van de cliëntenraad van een grote zorginstelling, als scriba van de kerkenraad en als lid van het afdelingsbestuur PCOB Noordoostpolder.

Trijnie Bakker gaat voor haar tweede termijn in de Ledenraad en dankt de leden van Flevoland voor het in haar gestelde vertrouwen. Net als in de voorgaande periode zal zij zich blijven inzetten voor de belangen van senioren.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden