Roel Kremers

5 jan 2021 Landelijk

Als Drent geboren, maar al meer dan 35 jaar een Gelderlander. Zo omschrijft Roel Kremers zichzelf. Hij was bestuurder binnen het onderwijs, maar werd daarnaast al snel kerkelijk actief binnen de (toen nog) Gereformeerde Kerk Ede. Ook de politiek trok. Hij begon als afdelingsvoorzitter van het CDA en werd later gemeenteraadslid, fractievoorzitter en wethouder. Juist in deze laatste functie mocht hij ervaren dat woorden goed kunnen zijn, maar daden beter. Daarnaast zag hij dat de gemeente als eerste overheid het dichtst bij de mensen staat en daardoor ook veel beter in staat is om in te spelen op de directe (levens)behoeften van haar inwoners.

Roel Kremers zet zijn ervaring graag in binnen de PCOB Ledenraad. Zo probeert hij te voorkomen dat er tussen gemeenten teveel diversiteit ontstaat in de uitvoering van beleidsvoornemens. Hij kijkt eveneens uit naar de inhoudelijke discussies over de toekomst van ouderenorganisaties in het algemeen en die van KBO-PCOB in het bijzonder.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden