Leo van den Berg

11 jun 2021 Landelijk

Ik ben geïnteresseerd in de organisatie van verenigingen en draag graag bij aan het landelijk verband. In mijn actieve leven heb ik altijd managementachtige functies bekleed, waarvan een aantal jaren als docent in het onderwijs maar de meeste jaren als directeur van grote levensmiddelen bedrijven. 
Na mijn pensionering heb ik 13 jaar consultantwerk gedaan als vrijwilliger in ontwikkelingslanden. Meer dan 30 landen heb ik bezocht en aan ruim 40 projecten meegewerkt. Nu ben ik als vrijwilliger actief in mijn woonplaats, in de kerk en als belastinginvuller voor KBO-PCOB. 

In mijn vorige woonplaats heb ik vanuit verschillende dorpen die tot één gemeente waren gefuseerd een samenwerking tot stand gebracht. Van deze nieuwe afdeling Lansingerland ben ik een aantal jaren voorzitter geweest. De PCOB is voor mij een vereniging die zowel op plaatselijk niveau als in de landelijke belangenbehartiging veel kan betekenen voor ouderen.  

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden