Jo Kodde

5 jan 2021 Landelijk

Jo kodde is verheugd met zijn herverkiezing als Ledenraadslid. In de afgelopen periode heeft hij ervaren dat hij als Ledenraadslid een boeiende en belangrijke taak heeft binnen de PCOB. Het geeft hem de kans om mede invloed te hebben op deze prachtige christelijk maatschappelijke organisatie. Hij zet zich dan ook graag nog een nieuwe periode in voor KBO-PCOB, die volgens hem een mooie taak heeft in een inclusieve samenleving.

Jo Kodde is gepensioneerd agrarisch ondernemer en was altijd enthousiast bestuurder op vele terreinen van onderwijs, kerk en politiek. Hij was jarenlang bestuurder van landbouworganisaties, zowel regionaal, provinciaal als nationaal.

Ook al is hij gepensioneerd, toch helpt hij – waar nodig – in zijn vrije tijd op de boerderij van zijn zoon. Jo Kodde is gehuwd, heeft een zoon en twee dochters en is opa van vier kleindochters. Hij is enthousiast golfer.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden