Henk Scheper

5 jan 2021 Landelijk

Met een heel goed gevoel begint Henk Scheper aan een nieuwe termijn als Ledenraadslid. Veel zaken zijn in de vorige periode in gang gezet en kunnen nu worden uitgebouwd, zegt hij. Samen met een goed bestuur en management kan de Ledenraad de speerpunten betreffende de belangenbehartiging ten uitvoer brengen.

Door de samenwerking met de KBO ziet hij een krachtige organisatie ontstaan, die zich op uitstekende wijze kan inzetten voor haar leden. Een belangrijk punt voor de komende tijd vindt hij het contact met de achterban. Zelf gaat hij dat contact intensiveren, om zo de leden meer bij de Ledenraad te betrekken. Als voorzitter van het Oecumenisch Leerhuis Nijverdal-Hellendoorn is samenwerking voor hem uiteraard geen vreemd begrip.

Henk Scheper is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen als neerlandicus. Met veertig jaar onderwijservaring hoopt hij mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van ‘onze’ PCOB.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden