Gerrie Dukel-Vink

5 jan 2021 Landelijk

Gerrie Dukel-Vink wil zich vanuit een serieuze maatschappelijke betrokkenheid inzetten voor de PCOB. Wat dat voor haar betekent, legt ze uit aan de hand van trefwoorden die bij haar én bij de PCOB passen. De P is voor haar vanzelfsprekend, ze is protestant en belijdend lid PKN. De C staat voor haar niet alleen voor christelijk, maar ook voor communicatief, collectief en collegiaal. De O is die van oud qua leeftijd, maar openhartig in denkwijze en uitingen. Tot slot de B van betrokkenheid bij de doelstellingen van de PCOB en bij mensen en hun problemen.

Gedurende vele jaren deed Gerrie Dukel-Vink bestuurlijke ervaring op. Ze was negen jaar lid van de Rabobank klankbordgroep, 29 jaar bestuurslid bij de Kynologenvereniging en twee jaar bij de Stichting Kultureel en Educatief Werk in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast was zij jarenlang lid van het ledenpanel bij de ANWB.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden