Ella Schipper

11 jun 2021 Landelijk

Ik kijk er naar uit om weer deel te nemen aan een bestuurlijk overleg. Vele jaren ben ik bezig geweest in diverse overlegorganen voor groepen mensen in onze samenleving, die extra steun nodig hebben om te kunnen (blijven) participeren in de maatschappij.  

Naast verschillende activiteiten ben ik ook politiek actief geweest in het CDA; in het provinciale (Zuid-Holland) en het lokale (Rotterdam) afdelingsbestuur, als vertegenwoordiger van de CDA-Vrouwen en in het landelijk bestuur van de CDAV namens Zuid-Holland. Daarnaast ben ik een aantal jaren voor het CDA lid geweest van de Deelgemeenteraad Hillegersberg-Schiebroek, portefeuille Zorg en Welzijn. 

Deze ervaringen zal ik goed gebruiken in de ledenraad PCOB. De PCOB richt zich immers ook op lokale, provinciale en landelijke belangen. Het deelnemen aan de ledenraad is daarom een mooie aanvulling en afsluiting van al mijn activiteiten. 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden