Ebco Vriend

5 jan 2021 Landelijk

Ebco Vriend heeft zich naast zijn werk altijd ingezet voor de samenleving. Hij is actief geweest als secretaris van een plaatselijke kruisvereniging, voorzitter van de kerkenraad, voorzitter van een college van kerkrentmeesters en lid van het curatorium van een scholengemeenschap. Als oud-directeur van een gemeentelijke sociale dienst heeft hij nog steeds goed inzicht in maatschappelijke noden. Die kennis heeft hij ook ingezet als voorzitter van de WMO-adviesraad van de gemeente Westvoorne. Deze functie moest hij in juni 2011 tussentijds opgeven om de fractievoorzitter van het CDA-Westvoorne op te kunnen volgen. Binnen het raadswerk liggen zijn portefeuilles hoofdzakelijk op het sociaal-juridische vlak.

Ebco Vriend trad in 2013 als een van de vijf vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland toe tot de Ledenraad en wil zich ook de komende vier jaar graag actief inzetten. Naast diverse HBO-opleidingen heeft hij een diploma NGPR (communicatie). Sinds 1993 is hij actief als zelfstandig communicatieadviseur.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden