Krachtig ouder worden

Krachtig ouder Worden bijeenkomst – Praat vandaag over morgen

Wilt u meepraten over uw toekomst tijdens een middag vol inspiratie en kennis? Gaat u samen met ons de dialoog aan over Krachtig ouder worden?

De Seniorencoalitie organiseert regionale bijeenkomsten om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kijkt u aan tegen de toekomst? Wat hebben we in eigen hand en waar hebben we mogelijk de hulp van anderen nodig? We gaan praten over het belang van behoud van eigen regie. Hoe u mogelijkheden kunt benutten. Het belang van vitaliteit én het benutten van het potentieel van senioren voor de samenleving. Bent u er ook bij?

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan de gespreksmiddag ‘Krachtig ouder worden; Praat Vandaag Over Morgen’. Die vindt plaats in Zwolle, op woensdag 29 mei van 12.30 tot 17.30 uur. De bijeenkomst is gratis. U kunt gerust een introducee meenemen. Mis deze unieke middag niet en meld u meteen aan. -> Aanmelden regiobijeenkomst

Programma Krachtig ouder worden 

Pieter Hilhorst (politicus en publicist) en Jetty Mathurin (actrice en presentatrice) nodigen u deze middag op een prettige manier uit stil te staan bij uw eigen toekomst. Na een gezamenlijk programma start een gesprek in kleinere kring aan tafel. Geleid door ervaren gespreksbegeleiders. Ons uitgangspunt is om úw verhaal te horen en om verhalen met elkaar te delen. Na afloop is er een gezellige borrel en een informatieve kennismarkt met welzijnsorganisaties uit de regio.

Alles nog eens samengevat:

Wat? Gespreksmiddag – Krachtig ouder worden; Praat Vandaag Over Morgen
Wanneer? Woensdag 29 mei
Inloop met koffie/thee: vanaf 12.30 uur
Starttijd: 13:00 uur
Eindtijd: 17:30 uur
Waar? Theater de Buitensoos, Stationsplein 1, Zwolle

Aanmelden regiobijeenkomst

Wij kijken er naar uit om op woensdag 29 mei kennis met u te maken. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via e-mail. Wilt u zich afmelden of heeft u een vraag? Mail dan naar: contact@deseniorencoalitie.nl

Meer over de locatie

Theater de Buitensoos ligt tegenover het Centraal Station van Zwolle en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage. Een uitrijkaart is beschikbaar zodat u gratis kunt parkeren. De locatie is rolstoelvriendelijk.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden