En alweer een prachtig nieuw nummer van ons ledenmagazine oktober 2023

27 sep 2023 Landelijk

SAMEN SLIM BEWEGEN

KORTINGVOOR U: op Vier het leven & Festival Laatbloeiers
DEMENTIE STOPPEN nog voor het begint
PRIKKEN voor ouderen

 

 

 

 

 

Anne Wil Blankers:
“Levenservaring komt bij het spelen goed van pas.”

 

Het najaar komt weer in zicht en daarmee ook het oktobernummer dat volgende week verschijnt. Ditmaal met o.a. Anne Wil Blankers (82), de grande dame van het Nederlands toneel, die zichzelf vooral als een ‘bofferd’ ziet die van verhalen vertellen haar werk heeft mogen maken.

ZORGEN OM ZORG
“Het idee dat kinderen, familie n buren maar mantelzorg moeten leveren, is belachelijk, vond een van de bellers. ‘Die vrouw (demissionair minister Conny Helder) heeft geen idee van de werkelijkheid. Mijn dochter woont heel ver weg, bij wie moet ik dan terecht? Bij vrienden of mensen in de buurt? lees verder het voorwoord van Ingrid Rep, directeur KBO-PCOB in het magazine KBO-PCOB van oktober 2023.

Wil je meer nieuws?
Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen KBO-PCOB en wat we allemaal voor je doen? Abonneer je dan op onze (gtatis) digitale nieuwsbrief. Ga naar www.kbo-pcob.nl/nieuwsbrieven en meld je aan.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden