Maak nu kennis met de PCOB!

Wie komt op voor de belangen van 50-plussers? Seniorenorganisatie PCOB heeft met 80.000 leden veel invloed. In Den Haag én in uw eigen regio. Als lid van de PCOB profiteert u ook van veel voordeel. Zoals belastinghulp aan huis en korting op uw zorgverzekering. Mensen, belangen en voordeel, dát is PCOB. Samen laten we kracht van ouderen zien!

Onze focus ligt op het samenspel tussen individuen en het ‘samen’ binnen de samenleving. In haar werkwijze zoekt de PCOB steeds naar wegen waarmee het ‘zelfoplossend vermogen’ van het individu, het ‘samen’ in de groep of kleine kring en het ‘samen’ in de samenleving worden versterkt.

 

Daarnaast profiteert u als lid van de PCOB te allen tijde van voordelen als:

5 belangen waar ons hart ligt

De stem van senioren, gehoord in Den Haag én in uw regio

Met ruim 80.000 leden heeft de PCOB veel invloed in Den Haag, maar ook juist daar waar het voor u het meest van belang is: op lokaal niveau, zoals in uw woonplaats of gemeente!

Exclusieve ledenvoordelen en flinke kortingen

Als lid van de PCOB kunt u – met onze exclusieve ledenvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen op uw zorgverzekering, rijbewijs keuringen of internet en telefonie.

Leuke activiteiten en gratis advies in úw omgeving

De PCOB heeft door ruim 130 afdelingen, verspreid over heel Nederland. Vanuit deze afdelingen zijn er leuke activiteiten, samenkomsten én gratis advies van een ouderenadviseur. Gewoon bij u in de buurt.

Perspectief covers10x per jaar het ledenmagazine Perspectief op uw deurmat

Als lid van de PCOB ontvangt u 10 keer per jaar het ledenmagazine Perspectief. De inhoud stemmen we zorgvuldig af op de behoeften van onze leden. U leest interviews met interessante mensen, tips over boeken, films en uitstapjes en leest over belangrijke ontwikkelingen die van belang zijn voor senioren.

Ruim 80.000 andere senioren gingen u voor..

Kies dus net als 80.000 andere senioren voor een organisatie die zich sterk maakt voor de belangen van senioren op lokaal én landelijk niveau.
Want als we als senioren samenwerken staan we sterker!

Vul het formulier hieronder om lid te worden van de PCOB.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

*De landelijke adviescontributie voor een PCOB-lidmaatschap bedraagt €37,50. De contributie voor een partnerlidmaatschap bedraagt €60,50. Plaatselijke PCOB-afdelingen stellen zelf hun eigen contributiehoogte vast.

<< Vorige pagina