Activeer onderstaande afdeling als “mijn afdeling”.

Afdeling Leeuwarden

“Samen sterker voor senioren in Leeuwarden”

Wat doen wij?

De PCOB-afdeling Leeuwarden stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Leeuwarden in de meest uitgebreide zin te behartigen. De PCOB werkt nauw samen met de KBO Friesland en is met de KBO-PCOB met ruim honderdtwintigduizend leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland.

Het bestuur van de Afdeling Leeuwarden organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen senioren bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om wonen welzijn en zorg, veiligheid, koopkracht, digitalisering, zingeving.

Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Meer hierover kunt u lezen op de centrale website. klik hier voor ledenvoordeel .

Wat kan jij doen?

De PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Lees meer over deze activiteiten op de website van de PCOB.

Wilt u zich actief inzetten? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met de secretaris van de PCOB- afdeling Leeuwaren  Gerrit Krol  M 06 2224 7102 of stuur een e- mail  gerritkrol@kpnmail.nl of pcobleeuwarden@gmail.com 

Contact

Dhr. Gerrit Krol

E: gerritkrol@kpnmail.nl