Activeer onderstaande afdeling als “mijn afdeling”.

Afdeling Lansingerland

 

De Afdeling Lansingerland van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Lansingerland in de meest uitgebreide zin te behartigen. Deze afdeling is ontstaan uit de voormalige PCOB afdelingen Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk.

Wat doen wij?  

Het bestuur van de Afdeling Lansingerland organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit. Op elke tweede donderdag in de maand wordt een contactmiddag georganiseerd in zalencentrum “Rehoboth” in Berkel & Rodenrijs. Alle PCOB-leden uit Lansingerland worden van harte uitgenodigd deze middagen bij te wonen. Veelal worden voor deze middagen sprekers uitgenodigd, die boeiende presentaties houden. Leden uit Bergschenhoek en Bleiswijk, die niet zelf over vervoer naar Berkel beschikken, kunnen zich wenden tot een bestuurslid van PCOB-Lansingerland, een plaatselijk commissielid of u belt 010-5225565. Wij proberen voor u een passende oplossing te vinden.

Korting voor PCOB  

Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Kortingen tot wel 15% bij winkels in Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk. Meer hierover kunt u lezen in de download onder de titel “Kortingen PCOB Lansingerland” en in de centrale website.

Wat kunt u doen?  

De PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Lees meer over deze activiteiten op de centrale website. De contributie voor de afdeling Lansingerland bedraagt in 2024 voor alle dorpskernen Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek  € 38,50 voor individueel en € 62,= voor partner lidmaatschap per jaar. Hiervoor krijgt u 8 maal per jaar het Magazine PCOB toegezonden met daarbij de nieuwsbrief PCOB Lansingerland gevoegd.

Hoe kunt u lid worden?  

Doet u mee? Dat kan. Kijk in de rubriek “Aanmeldingsformulier”. Hier kunt zich als lid PCOB Lansingerland aanmelden en uw gegevens invullen voor u en eventuele partner. Ook vindt u hierin de argumenten om lid te worden nog eens op een rij.

Wilt u zich actief inzetten? 

Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met de secretaris van de afdeling.

Contact

Dhr. H. Oosterwijk (Henk)

E: hboosterwijk@hotmail.com