Activeer onderstaande afdeling als “mijn afdeling”.

Afdeling Epe, Emst en Oene

Welkom op de site van de PCOB, afdeling Epe, Emst en Oene.

(de website van de PCOB is vernieuwd en is met minder pagina’s overzichtelijker geworden. De landelijke belangenbehartiging en de landelijke voordelen vinden we vanaf nu vooral terug op de KBO-PCOB website)

Op deze pagina vindt u nieuws en activiteiten van de afdeling. Onze afdeling organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor ontmoeting, ontspanning en voorlichting. Het organiseren van activiteiten vinden wij belangrijk, want bij veel ouder wordende mensen slaat ook de eenzaamheid vaak toe. Omzien naar elkaar staat hoog in het vaandel bij PCOB.

Wilt u zich ook actief inzetten? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Senioren die ons werk ondersteunen, die actief mee willen werken aan hun en onze toekomst. Neem contact op voor meer informatie.

 

Bestuur

Voorzitter: dhr. O.J. (Otto) Hofenk, 0578-613751, 0.hofenk@hetnet.nl

Secretaris: dhr. T. (Teunis) Palm,  0578-641625, t.palm2@kpnplanet.nl

Penningmeester: dhr. H. (Herman) Reurink,  06-10854358, herman@reurink.net

Commissie omzien naar elkaar: mw. J.J. (Joke) van Meulen-Bouwman, 0578-627225, vanmeulen@hetnet.nl

Coördinator ledenmiddagen: mw. F.E. (Francisca) Zweers-Wicherts, 0578-614359, franciscazweers@hotmail.com

Redactie Nieuwsbrief en Website: mw. H.J. (Hennie) Huizinga-Boelens,  0578-614745, henniehuizinga000@gmail.com

 

Coördinator invullen belastingaangiften: dhr. O.J. Hofenk.

Bezorging Nieuwsbrief + KBO/PCOB-Magazine: dhr. P.H. (Peter) van Schoonhoven,   0578-620117.

 

 

Programma
Onze afdeling organiseert normaliter regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor ontmoeting en ontspanning. Dat is belangrijk, want bij veel ouder wordende mensen slaat ook eenzaamheid vaak toe. In de huidige coronatijd is helaas niet veel mogelijk.

Naast deze bijeenkomsten zijn vele PCOB-leden ook actief in het bezoeken van leden bij feestelijke gebeurtenissen of bij ziekte en andere tegenslagen die mensen soms treffen.

Ledenblad 
Leden ontvangen, naast onze maandelijkse Nieuwsbrief,  tienmaal per jaar het blad KBO/PCOB-Magazine gratis. Het blad biedt veel aandacht aan onderwerpen als nieuwe ontwikkelingen, beleidsmatige onderwerpen, reizen, cultuur en vrije tijd. 

Invullen belastingaangifte
HUBA’s (hulp bij belastingaangifte) helpen senioren bij het invullen van hun belastingaangifte. In onze afdeling zijn ook invullers actief.

Ledenpas PCOB
Ieder lid van de PCOB krijgt een ledenpas. Met deze ‘ledenpas’ kan landelijk maar ook lokaal veel voordeel behaald worden.

PCOB zet zich breed in
De PCOB probeert ook lokaal het overheidsbeleid positief te beïnvloeden en houdt een vinger aan de pols. Dan gaat het bijvoorbeeld om vervoer, wonen, zorg  en veiligheid in uw omgeving.

 

 
 

 

Contact

Dhr. T. Palm (Teunis)

E: t.palm2@kpnplanet.nl