Activeer onderstaande afdeling als “mijn afdeling”.

Afdeling Den Hoorn (ZH)

Omzien naar elkaar

De gemeente Midden-Delfland kent op dit moment twee zelfstandige PCOB-afdelingen: Den Hoorn en Maasland-Schipluiden.

De afdeling Den Hoorn heeft ongeveer 135 leden op ongeveer 100 adressen. Vanuit haar grondslag streeft de bond naar een maatschappij waarin iedereen met zijn of haar mogelijkheden volwaardig kan functioneren.

Tien keer per jaar verschijnt het KBO-PCOB Magazine, uitgegeven door de landelijke organisatie met als bijlage de plaatselijke Nieuwsbrief.

Veel leden komen graag naar de 7 ontmoetingsmiddagen per jaar die gehouden worden in de grote zaal van de Kickerthoek. Op die middagen zijn er informatieve presentaties maar er is ook gelegenheid voor ontmoeting en gezelligheid. Klik hier om de komende activiteiten van onze afdeling te bekijken.

Maar er is meer:
  • Zo kunnen leden terecht bij vrijwillige deskundigen die willen helpen bij het invullen van de belasting. Deze vrijwilligers (HUBA’s) worden jaarlijks bijgeschoold.
  • Indien leden zelf geen oplossing hebben voor een thuisklusje dan wil Theo Rust hen graag helpen.
  • Drie keer per jaar is er een uitje: Pannenkoeken eten, Chinees tafelen en een bustocht.
  • Omzien naar elkaar is een belangrijk punt voor ons. De dames van Lief&Leed besteden aandacht aan diegenen die het moeilijk hebben, maar ook aan jarigen en jubilarissen.
  • Op landelijk niveau behartigt de PCOB de belangen van ouderen en lokaal gebeurt dat bij ons op gemeentelijk niveau o.a. via de Coalitie Midden-Delfland Senioren en de Adviesraad Sociaal Domein.

Kortom, de PCOB in Den Hoorn is een fijne club waar u zich snel thuis zult voelen en die u als nieuw lid van harte zal verwelkomen.

Contact

Mevr. M. Eijgenraam-van den Top (Margo)

E: margovandentop@gmail.com

Let op: Acquisitie op bovenstaand e-mail adres wordt niet op prijs gesteld!

Nieuwsbrief PCOB Den Hoorn ZH

De meest recente nieuwsbrief opent in een apart venster indien u op de onderstaande knop klikt.