Van de reiscommissie

16 May 2023 Wierden-Enter onbekend

16 mei, jaarlijks uitstapje.

Op 16 mei hopen we als leden van de PCOB een dagtocht te maken naar het noordwesten van onze provincie, we brengen eerst een bezoek aan het tapijtmuseum in Genemuiden waar we worden ontvangen met koffie/thee en gebak. Na bezichtiging van het museum reizen we naar Ossenzijl voor een boottocht door de Wieden, aan boord wordt dan een lunch aangeboden. (Helaas is dit maar voor een vast gesteld aantal deelnemers, (voor leden die zich te laat hebben aangemeld is een lunch aan de vaste wal geregeld). Als we terug zijn van de vaartocht houden we even pauze in het naastgelegen natuuractiviteiten centrum met mogelijkheden van bezichtiging en horeca. Vervolgens rijden we naar Vasse om daar een diner te gebruiken (met een drankje van de penningmeester).

Enkele organisatorische mededelingen voor deze dag.
De tijd van vertrek: 9 uur.

Plaats van vertrek: Het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 Wierden.

Opgeven: is niet meer mogelijk (vol geboekt)
Correspondentie adressen: dhr. Jan Bosch
E-mail: pcob.wierden@gmail.com

Of Henk van der Kolk
Tel. 06-22 74 90 27

De kosten voor deze dag bedragen € 83,00 p/p en betaling voor zover nog niet gedaan op verzoek van onze penningmeester graag overmaken per bank ruim voor vertrek, -het banknummer is NL80.RABO.01.116.554.12 ten name van de PCOB Wierden Enter. Ovv Reis.
Rollators kunnen uiteraard mee op reis!.

We hopen op een mooie dag met veel ruimte voor gesprek en ontmoeting. Hartelijke groet,
De reiscommissie

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden