Wintermiddag met zangeres Jasmijn

17 Nov 2023 Andijk 15.00u Dorpshuis Centrum Andijk

Vrijdag 17 november is de jaarlijkse Wintermiddag voor leden van KBO, PCOB en de Zonnebloem.  Gepland stond een optreden van de band ‘ZôwasUt’, door het plotseling overlijden van hun sologitarist Piet Haakman gaat dit optreden niet door. Het bestuur heeft nu voor deze middag  zangeres Jasmijn gecontracteerd.

Zangeres Jasmijn weet elk publiek te ontroeren, in feeststemming te brengen of weg te laten dromen. Jasmijn is op zolder geweest en heeft allemaal bijzondere spullen gevonden. Met deze spullen creëert zij een herkenbaar liedjesprogramma van gezellige meezingers en prachtige luisternummers van bijvoorbeeld Dorus, Willeke Alberti en Zangeres  Zonder Naam. Met hier en daar een Engelstalig nummer zoals Hallelujah, How much is that doggie en Que Sera.

Kortom, Jasmijn brengt een prachtig programma en wij zullen ongetwijfeld een gezellige middag in het Dorpshuis hebben. Met afsluitend een smakelijke broodmaaltijd, verzorgd door het team van het Dorpshuis. (Leden kunnen zich aanmelden voor deelname uiterlijk woensdag 8 november!)  

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden