Voormalig legerpredikant Mark Boersma over zijn ervaringen in binnen- en buitenland.

20 Apr 2022 Heerde 14.30 uur Heerde: Ontmoetingskerk

Woensdag 20 april: Voormalig legerpredikant Mark Boersma uit Wapenveld komt over zijn ervaringen in binnen- en buitenland vertellen.

Geestelijke verzorging bij Defensie. Wat is dat eigenlijk? Ds. Mark Boersma uit Wapenveld werkte 20 jaar bij Defensie als geestelijk verzorger en komt er graag over vertellen. De militaire werkelijkheid is door de oorlog in Oekraïne dichtbij gekomen. De actualiteit hoeft niet uitgelegd te worden. De situatie maakt duidelijk dat speciale aandacht voor het geestelijk welzijn nodig is. Want militairen zijn geen machines en ook het thuisfront heeft vaak een uitdaging bij het werk van de partner, ouder of kind die ver van huis bezig is in het spanningsveld van grote conflicten. De verhalen die hij meeneemt zijn niet alleen kommer en kwel. Gelukkig is er ook genoeg moois te vertellen over kameraadschap en humor.

Aanvang: 14.30 uur. Als de opkomst groter is dan 30 personen, dan vindt de bijeenkomst plaats in de Kerkzaal van de Ontmoetingskerk, Kanaalstraat 21 te Heerde. Anders zoals gebruikelijk in Het Trefpunt (hetzelfde adres).

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden