Uitstapje naar Hulst

15 Sep 2022 Terneuzen 13.30 uur Museum Hulst 's Landshuis, Steenstraat 37 Hulst

Het bestuur nodigt u van harte uit voor een bezoek aan het museum Hulst ‘s-Landshuis Steenstraat 37, op donderdag 15 september om 13.30 uur. De entree door uzelf ter plaatse te betalen á €4,00 p.p. Voor houders museumjaarkaart is de entree gratis.

Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn in het museum waar we opgewacht zullen worden door een gids die ons zal begeleiden en uitleg geven tijdens ons museum-bezoek. Duur van de rondleiding : 1,5-2 uur. In het museum is een lift en invaliden toilet aanwezig. Ook is er voor diegenen die moeite hebben met trap lopen de mogelijkheid het museum via de achterzijde te bereiken. Na afloop nemen wij u mee naar café/restaurant Het Bonte Hert op de Markt, waar u een kopje koffie met iets lekkers wordt aangeboden. Tweede kopje koffie is voor eigen rekening. De dichtstbijzijnde parking bevindt zich aan het ‘s-Gravenhof. Let op: betaald parkeren!!!! Hebt u problemen met het vervoer; dan mag u dat melden aan één van onze bestuursleden en proberen wij dat voor u op te lossen.
AANMELDEN: voor 7 september bij
Tannie Verpoorte tel.0115-431361.
E.mail: tanko@zeelandnet.nl en
Michiel de Pooter tel.0115-613457.
E.mail: pootermde@zeelandnet.nl
Graag tot ziens in Hulst.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden